Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací

Vzdělávání

Slow Food a vzdělávání 

Pokud porozumíme tomu, odkud naše jídlo pochází, jak bylo vyrobeno a kým, můžeme se při našem každodenním rozhodování učit kombinovat radost a odpovědnost. Můžeme si vážit důležitosti vlivu, který má jídlo na naši kulturu a společnost. 

Místní konvivia, mezinárodní organizace Slow Food a síť Terra Madre se spojily a po celém světě organizují průkopnické projekty v oblasti „chuťového vzdělávaní“ na školách, v nemocnicích a dalších místních institucích.

Slow Food otevřela v Itálii Univerzitu gastronomie, kde se setkávají a vyučují nejlepší mezinárodní specialisté v oblasti gastronomie. Dvě italská univerzitní městečka v Pollenzu a Colornu vítají své studenty ze všech zemí světa. Nabízejí možnost zapojit se do magisterského studijního programu nebo se účastnit konferencí, seminářů, přednášek, případně absolvovat krátkodobé kurzy zaměřené na lidi pracující v gastronomii. 

Aktuality

Fotky z akcí

Mezinárodní akce