Terra Madre Salone del Gusto 2018
datum: 15.10.2018fotek: 34
Restaurace Angus farm v Jižních Čechách vás zve na Slow food menu, které připraví Patrik Bečvář, Kuchař roku 2013/14.
Patrik Bečvář je asi nejmladším šéfkuchařem restaurace Zlatá Praha hotelu Intercontinental v její slavné historii. V loňském roce se stal i Kuchařem roku 2013/2014. Jeho kariéra je provázena mnoha úspěchy v nejslavnějších kuchařských soutěžích u nás i v zahraničí. Již dva roky je členem české kuchařské reprezentace (Národní tým kuchařů ČR). Účastnil se i Kuchařské olympiády v Erfurtu. Získal na ní stříbrnou medaili.
Patrik se v únoru vrátil ze stáže po slavných restauracích italského regionu Jižního Tyrolska. V pátek 7. března pro vás připraví 8 chodové menu, ve kterém předvede svoje umění. Vařit bude především z lokálních, sezónních surovin. Ochutnáte vynikající maso plemene Angus z naší rodinné farmy, ale i kuřecí z farmy Loužná nebo pstruhy ze Šumavy od pana Vichera.
Cena 1 490,-/osoba