Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací

Slow food menu Kuchaře roku 2013/14 Patrika Bečváře v restauraci Angus farm

autor: Tom Václavík | dne: 26.02.2014

Restaurace Angus farm v Jižních Čechách vás zve na Slow food menu, které připraví Patrik Bečvář, Kuchař roku 2013/14.

Kdo je Patrik Bečvář?

Patrik Bečvář je asi nejmladším šéfkuchařem restaurace Zlatá Praha hotelu Intercontinental v její slavné historii. V loňském roce se stal i Kuchařem roku 2013/2014. Jeho kariéra je provázena mnoha úspěchy v nejslavnějších kuchařských soutěžích u nás i v zahraničí. Již dva roky je členem české kuchařské reprezentace (Národní tým kuchařů ČR). Účastnil se i Kuchařské olympiády v Erfurtu. Získal na ní stříbrnou medaili.

Patrik se v únoru vrátil ze stáže po slavných restauracích italského regionu Jižního Tyrolska. V pátek 7. března pro vás připraví 8 chodové menu, ve kterém předvede svoje umění. Vařit bude především z lokálních, sezónních surovin. Ochutnáte vynikající maso plemene Angus z naší rodinné farmy, ale i kuřecí z farmy Loužná nebo pstruhy ze Šumavy od pana Vichera.

Menu

  • Hovězí terina s cibulovým dipem
  • Paštika z drůbežích jater s marinovanými jablky v šafránu
  • Tatarák z lehce zauzeného pstruha a kaviárem ze pstruha
  • Vichyssoise krém
  • Raviola z červené řepy plněná křenovým krémem, s dušeným hovězím krkem
  • Medailonek ze svíčkové s mrkvovým pyré a grilovanou zeleninou
  • Výběr z nejlepších lokálních farmářských sýrů s konfitovanou šalotkou a ovocným chlebem
  • Čokoládový fondant s marinovanými švestkami a jogurtovou zmrzlinou

Cena 1 490,-/osoba

 

Aktuality

Fotky z akcí

Mezinárodní akce